Odgovori | Skrij telesa | Spisek Spisek tem
KONOPLJINO OLJE
Objavlil: naturalmystic
dne: 19.09.09 9:31

Konopljino olje pozitivno vpliva na preprečevanje številnih bolezni. Zaradi svoje ugodne sestave pozitivno vpliva na preprečevanje bolezni srca in ožilja, na omejevanje neprijetnih učinkov predmenstrualnega sindroma, pa tudi na odpravljanje težav, ki se pojavljajo zaradi multiple skleroze, raka in shizofrenije.

Seme konoplje je zelo bogato, saj vsebuje kar deset esencialnih aminokislin, vsebuje pa tudi veliko vitaminov skupine B in vitamin E.
Iz semen se pridobiva tudi konopljino olje. Olje vsebuje veliko enkrat in večkrat nenasičenih maščobnih kislin. Skoraj 90 %, kar je zelo pomembno v prehrani človeka.
Pri tem je potrebno še posebej poudariti, da olje vsebuje 50-70% Omega 6 kisline in od 15 do 25% Omega 3 maščobne kisline.

http://cannabishop.si/katalog/displayimage.php?album=1&pos=0


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: apocalypse
dne: 19.09.09 9:39

prvi


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: luki
dne: 19.09.09 12:12

Pa še tako noro okusno je!


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: m4rq0
dne: 20.09.09 18:49

Konoplino olje je prehrambeni produkt iz semen konoplje in ne vsebuje THCja. Najbrž si mislil na hašiševo olje, ki se pridobiva (najraje iz posušenih vršičkov ženskih rastlin) s pomočjo primernega topila (heksan, butan, etanol). Ne vem, zakaj se mu reče olje, če pa je neke vrste smolnata zadeva - niti malo ni podobna olju...  Ja, tole haš olje pa buta... Tolko, da je skoraj brezveze kadit, ker je konec žura v eni minuti. Nekateri trdijo, da se v tem olju skriva zdravilo proti raku.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: naturalmystic
dne: 20.09.09 9:24

Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: onhotline
dne: 20.09.09 0:58

www.cannajoy.com


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: bigboss
dne: 20.09.09 5:35

hahahahahahahah

dej nestoj streljat za 180 stopinj :)


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: m4rq0
dne: 20.09.09 9:45

Moja frendica ima neurodermitis. Zdravniki so se z njo mučili celo njeno življenje, pa nič. Pred leti je odkrila konopljino olje, s katerim se redno maže in ji resnično pomaga. Tudi njen zdravnik pravi, da tega ne more zanikati.

Jaz ga imam najraje na svežem paradižniku s feta sirom... Mnjam...

Idealno darilo za starše... 


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: san_dominic
dne: 20.09.09 12:22

pa ima kaksen ucinek to olje?
jaz sem cul da vsebuje najvec thc-ja in da te najbolj zvekne.......


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 21.09.09 10:30

Tresla se je gora ,rodila se je miš,
Ne moreš zagotovo trdit,da jr toliko zdravo brez medicinske stroke,baje,da je ni bolezni,ki je to olje ne zdravi?????????????
Včasih smo pili ribje olje,ima omega 3 maščobnih kislin,da ji nima nobena stvar,
Kje za hudiča je sedaj ribje olje,pili smo ga v šoli ,doma,zdej pa je zginu al kaj,in ga moram nadomeščat z konopljinim oljem ki košta 60€ liter,bale.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: furbo_1
dne: 21.09.09 16:12

ma uni procenti pri omega3,6 so neverjetno visoki..
kj, pokrito dno žličke olja na dan,..  ?'


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: bling-bling
dne: 21.09.09 16:45

Pujsek šele v tem postu si potrdil sam kaka ovca sistema si. Pizda kako lahko sploh tako razmišljaš. Nimaš pojma o čemu govoriš. Kaj ti misliš , da šele ko ti bo nek wanna be zdravnik tam povedal JA TO JE ZDRAVO pomenlo , da je to ubistvu res zdravo ? DEJ PROSIM TE ČLOVEK ZRESNI SE. Kolko let imaš in ševedno nisi tega sistem skužu ? Človek jaz jih imam 18 pa vem , da je konoplja bla in bo najzdravilnejša rastlina na tem svetu. Konopljo je izrinu sistem , to je vsa fora. Mogoče če bi tvojim prednikom tiste oprane glave pustile delat , razvijat konopljo bi takrat pil konopljino in ne ribjo olje. Noben zdravnik ti nebo mogu povedat al je gut al ne. To moreš sam odkrit kaj je tebi cool in kaj ne. VIdiš kako podležeš sistemu pujs en neumni. Vsaki dan gledaš na televiziji reklame za neke vitaminske tablete ko je sam nek zmešan prašek nabit not skupaj za dobit tisti fakin € . Kaj misliš da njih boli kurac za tvoje zdravje ... ma prosim te , oni na tebi služijo. Kot je z to prašičjo gripo in tem kurcem. Če nimaš 60€ si naredi sam njivo industrijske in ga sam pridobivaj. pUjs moj pujs , še bo treba pojest da bo kaj v glavo kapnilo....
itak je Ä‘abe to folku govorit ko so vsi ovce , v levo uho not , v desno ven , Ä‘abe Ä‘abe ... folk bo to dojel 1x ma bo prekasno ....


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 21.09.09 16:58

Ti pa res dosti znaš,čestitam ti,dej zarolaj še enga zame,pa misli da je zdravo.Ko sem jaz zvedel kaj je canabis sativa so te metali iz jac v prostato,al pa nazaj,probaj ribje olje,oven.
Pa mi povej prvo kako se podleže sistemu,jaz ti pa napišem elaborat ka je to sativa,in za kaj so ga uporabljali,TELE;ŠMRKAVO.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 21.09.09 17:08

Pa še to,konopljo je tvoja generacija izrabila,v sebične namene,pa ne v zdravstvene,če ne bi bilo to tako bi mogoče še kmetje sejali konopljo,in mastno služili kot včasih,kot vem je edini kmet,ki še to prideluje v okolici Novega Mesta.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: mandingo
dne: 21.09.09 17:12

Uuuuuuuuuuu majku milu,ovaj pujsek ne pije ulje jer on puši,karu drugaru,znase zna on svoj posao...


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: bling-bling
dne: 21.09.09 17:19

Evo spet vidiš , GLAVA OD ZELJA SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To najbolj mrzim pri ljudeh , ta fakin brain wash totalen... res si programiran ko kak windows ... Kaj misliš , da če si pred zvedu za njo še pomeni , da jo resnično poznaš. Ti jo poznaš že 10 let al več pa ševedno neveš nič o njej. No povej , od kje si dobil vire o njej ? Si sedel zdraven rastline in razmišljal? Al ti je simple nek kolega prodal zdrobljeno pirje v vrečki in te nategnu počez kolko si velik in širok in ti reku glej to je skunk #1 amsterdamski ? Dej pujsek neveš kaj govoriš. Ti nimaš pojma , če bi imel kaj bi mi malo drugače to povedal. Iz principa vem , da nisi kadilec , še manj takšen ki jo zlorablja. Ker če bi jo kadil nebi bil tolko spran to je 1x 1 :D
Tko , da se tudi tlele tvoje znanje konča , ok ?

No sedaj , povej mi ti nekaj o temu našemu najljubšemu zelišču ?
Ti , stari maček :) , ki si jo kadil ko even bob marley ni vedu kaj je to :D


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: sensistar
dne: 21.09.09 17:25

pujsek
ne streljaj kacade
v sloveniji je kar nekaj kmetov ki pridelujejo konopljo
največ v prekmurju.

zdravnik ne bo nikoli priznal, da je naravno zdravilo boljše, ker medicini ni v interesu da se ljudje sami zdravimo ampak, da koristimo njihove usluge in za te tudi plačamo.
naj mi nekdo prosim pojasni zakaj se zdravilna zelišča ne prodajajo razen, če niso predelana v tablete, kapsule ali kapljice?


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: bling-bling
dne: 21.09.09 17:31

Aja to sem ti pozabil napisat vidiš , mogoče je pozabiljivost en bad side of herb :)
ampak še tolko boljše , vsaj ne misliš , na gluparije kot ti.
Začel sem kadit travo pri 15 letih , od tedaj jo kadim redno že 3 leta letos bo 4 , in pred njo sem mel lažjo obliko astme katera me je ponoči vedno napadala in jaz sem se mogu zatekat na tiste fakin pumpice da sem se ga uplinjaval z tistim , da sem lahko prišel do zraka. S tem sem spuščal pline sistema , nekaj kar je človek naredil in ne narava. To se pravi , da je bla astma na svetu še pred temi pumpicami in moreš se vprašat kako se je folk takat zdravu ko še tega ni blo. No , od kar sem začel kadit sem vedno manj imel problemov in čez kako leto sem jo pozdravil dokončno. Pol boš ti meni šmkravac neki tlele streljal v prazno , da jo jaz samo zlorabljam in tako dalje ??? dej vpraši se malo , fant će mam 18 let še ne pomeni , da nimam pojma kaj je to itd....
Fant ko si mel ti 18 let  jedva si vedu da si bil živ v tistih ćasih ne da boš ti mel marihuano kot sveto rastlino itd ... Vsakega je dal bog na ta svet z določenim namenom , samo vesel sem , da me ni dal za takega kot si ti. Zaradi tebe in takšnim podobnim smo prišli na tak nivo z ganjo samo. Ti mene ne poznaš zato me nemoreš ocenit pujs nemarni. Mogoče če bi se spoznali bi ti lahko tudi tak  še "mladič" , dal kaj vedet kar ti očitno noben drug ni dal. Pujs moj pujs , mrzu si na tem področju. Sploh nimaš kaj pisat o tem tu na formu ker se ti niti ponoči ne sanja o tem. Jaz si bom smotal joint , v rizli lepo in ti buli ekran notri in piši bedarije , da se ti cela obala smeje oz počasi se že folku smiliš. hja kaj češ , so takšni in drugačni ..... pujsek vemo , da nima kaj dosti možganov za razmišljat o tem , in temu je tudi primeren tvoj nickname ;)


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 21.09.09 18:29

Samo,da ste zdravi,to je važno.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: naturalmystic
dne: 21.09.09 18:50

ti pujs na žalost živiš v megli in ne vidiš v konoplji nobene koristne uporabe, ker si jo v življenju spoznal samo kot drogo in ne kot vse stransko uporabno rastlino še manj pa kot zdravilno rastlino.
kajenje je najbolj neumna uporaba te rastline od vseh 50.000 ljudem in okolju prijaznih  ekoloških izdelkov.

http://naturalmystic.si/uporabnost-konoplje.html


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: bling-bling
dne: 21.09.09 22:08

Word Mystic ;)

Ja ampak kajenje je tudi najbolj pogosta uporaba zdravljenja z konopljo. Dobro sem pa tja na kaka pol leta oz kaj manj , zapaše tudi liter benga. Tudi njegov učinek je neverjetno pozitiven , čaj tudi ( sam to je bolj za stare ljudi ) te pukne bolj na easy. Če pogeldaš kajenje konoplje dobesedno čisti pljuča pred vsemi svinjarijami ko jih folk dobi z cigareti kar so še 500x večji sturup ko čistak dobro vzogjene domače z ljubeznijo. Ja ja , se je treba zamislit ... al tolko alkohola v sloveniji in ostalih kurčevih drog al samo ena rastlina.
The choise is yours , take it or leave it bi rekli američani, tebi pujs pa lep večer naprej shit head.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 22.09.09 13:01

Kako kaj zdravje,po moje boljše, glede na,jezo,srd na iskrivost in,reakcijo,oz,repliko na konopljino olje,in mojo hvalo ribjega olja.V postih se vidi histerija in užaljenost,ter nihanje razpoloženja,najbolj pa mi je všeč zadni post :nad mano,zraven zdravilnih učinkov ,ki jih je enormno ,celo preveč,zadeva pukne ,in to je eksemlar pucanja,in hvala na žaljenju,toliko jih nisem dobil niti v celem življenju.
Nadaljevanje sledi,opasno!


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 22.09.09 13:12

Zanimivo opažanje,da se ni noben strokovno vtaknil v temo na KONOPLJINO olje,razen nekaterih zdravilcev,ki zagrizeno branijo tezo,ali pa se noben noče izpostavit.Zelo zanimivo kako sem zaostal na tem področju.
Radi bi se pozanimal kje se to kupi,mogoče bo tudi meni pomagalo,imam namreč težavo,da ne vidim 30 let naprej.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: bling-bling
dne: 22.09.09 14:35

Pri tem ti konoplja nemore pomagat , lahko pa ti kak lsd , kake take halucinogene pizdarije. Probaj pujsek , mogoče se boš še vidu na kakem grillu , ko se boš vrtel :)


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: bigboss
dne: 22.09.09 17:36

dej fantje prosim vas, ne ga streljat prevec mimo :)


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: ficak
dne: 22.09.09 21:05

ej ma ti pujsek si pa nek grave odštekanec če ne veš napisat dva normalna stavka... ker to je pa že grave...

Kako kaj zdravje,po moje boljše, glede na,jezo,srd na iskrivost in,reakcijo,oz,repliko na konopljino olje,in mojo hvalo ribjega olja.V postih se vidi histerija in užaljenost,ter nihanje razpoloženja,najbolj pa mi je všeč zadni post :nad mano,zraven zdravilnih učinkov ,ki jih je enormno ,celo preveč,zadeva pukne ,in to je eksemlar pucanja,in hvala na žaljenju,toliko jih nisem dobil niti v celem življenju.
Nadaljevanje sledi,opasno!


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: ficak
dne: 22.09.09 21:05

aja pa prevedi nam če ti rata


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 23.09.09 9:03

Ne bom ti prevajal,in skini mi se s poti.
Ne mislim polemizirat,bom poslušal nasvet bigbossa,anyway hvala na grave odštekanec,imam občutek da sem zavozil pred zid(generacijski).


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: san_dominic
dne: 23.09.09 13:23

bling-bling....bravo svaka cast...ne daj se


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: ireana
dne: 24.09.09 23:50

ja res, kje pa je ribje olje, zdaj ko sem na obali, olive so škropili skuraj vsak teden,
ej, jaz bi ribjega,
konopljino je pa v redu, samo ,
kaj, ko ti lahko policaj ali pa kak diler požanje, pa si ob pridrlek, čeprav je to
druga vrsta konoplje,
v Avstriji dobiš v lekarni pripravke iz konoplje za zdravljenje hormonskih motenj, pa proti  lažjim oblikam neplodnosti,
a ne vem, mogoče pa bi se ga kdo namazal na kruh, pa bi bil zadet...
sporočite mi za ribje...


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: ficak
dne: 25.09.09 9:44

ne mešat jabka in hruške po deset...
ribje olje ne moreš primerjet z konopljinim že zaradi sestave.

Konopljino olje
vsebuje idealno razmerje Omega 3 in Omega 6 ter GLA maščobno kislino (Mimogrede, GLA najdemo tudi v materinem mleku) in ni ga olja, ki bi bilo podobno temu.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 25.09.09 9:52

Rible olje se dela iz polenovk,toliko,da be bi šla v delamaris,zadeva ima celo boljše razmerje omega3,omega 6,pa še bolj poceni je,treba prašat v lekarni.
Nikakor pa ni primerljivo z konopljinim oljem glede sestave.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: m4rq0
dne: 25.09.09 10:07

:) ribje olje je živalskega izvora, konopljino pa rastlinskega - torej ne rabiš nikogar ubit za svoje potrebe...

Ja, oljke pa res škropijo kot nori (med drugim s tem pobijajo tudi čebele - a je morda kdo videl kakšno letos?) - s tem delajo medvedjo uslugo prihodnjim rodovom (saj veste, bolj kot nekoga zatiraš, bolj se bo upiral)...

Konoplja ne potrebuje nobenih herbicidov, fungicidov, insekticidov ali katerihkoli drugih -cidov... Sama je en velik plevel. Ne vem, kdaj bodo vladarji Slovenije uvideli, da bi slovenski kmet namesto s krompirjem in koruzo lahko dosti bolje živel od pridelave in predelave industrijske konoplje (plevela).


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 25.09.09 10:36

Veš kaj ve tu vse skupaj žalostno?Da bi mularija,še tako smet,ali plevel,ali pa stranski produkt,zrolala.Primer:v bosni so pred 45 leti na veliko gojili konopljo,in delali špage,pa kocke za zidanje(zaslužek je bil minimalen),pa naj mi kdo pojasni ,strokovno zakaj se tukaj pri nas nobeden ne loti sejanja konoplje,mislim,da mu bo odgovor v trenutku jasen.Te bale,o zdravilnosti pa mi ni treba nakladatm pa ,da ni treba špricat,in da je oh in sploh zdravilo za vse tegobe,prav ima ta nad mano.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: manemebasat
dne: 25.09.09 20:05

kokosovo olje


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: naturalmystic
dne: 26.09.09 7:46

Kdo pa pravi, da se v sloveniji ne goji konoplja? V prekmurju je tega kolikor želiš... Pridelujejo pa jo za seme, ki ga prodajajo v austrijo v mlin Flander kjer seme hladno stiskajo in iz njega pridobivajo kakovostno konopljino olje. Konopljo pa se je pri nas ponovno začelo gojit pred približno petnajstimi leti.

Na kmetijskem gospodarstvu Ekološko posestvo Trnulja, Črna vas 265, 1000 Ljubljana z dne 8.1. 2007 poslujejo v skladu z zahtevami Uredbe (ES), št. 852/2004 Evropskega Parlamenta in Sveta z dne 29. aprila 2004 o higieni živil ter imajo uveden sistem notranjega nadzora pridelave in prometa poljščin (konoplja, soja, oljna ogrščica, buče, ajda, sadja (jabolka, orehi) ter prometa živil proizvedenih na osnovi lastnih primarnih pridelkov (konopljino olje, orehovo olje, olje oljne ogrščice, sojino olje, bučno olje in jabolčni sok) po načelih sistema HACCP.

Kar se pa zdravilnih učinkov tiče pa gre verjeti ljudem, ki jim to olje pomaga ne pa pujskom, ki jih ne briga, če to lahko pomaga bolnikom ampak mu gre za blatit nekaj kar ne pozna.

 


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: sensistar
dne: 26.09.09 8:24

http://www.ekoprodukt.si/konoplja.html

http://akta.dzs.si/katalog.asp?id_cat=2FE

sam upajmo, da ne bo pujsek mislu da bodo zdaj otroci zrolali zvezek...


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: furbo_1
dne: 26.09.09 8:17

Pujsek,
ni res da ma ribje olje boljše razmerje omega3,6
to streljaš v prazno


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 26.09.09 11:38

Motorno olje .z keramičnim aditivom je bojše kot ta, zvarek ki ga hvalite.
Ti naturalplistyc ne seri.,raje delaj reklamo za bledoličneže in usrance,mater ste dosadni kot driske,mimogrede a zdravi tudi drisko.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 26.09.09 11:53

Ja pol pa si kupte tae produkte,kao eko in ne davit,se grem stavit,da so dvakrat dražji kot navadni.,sensistar je izzumil luknjo v vodi,furbo ti mi pa razloži zakaj ni dobro ribje olje,mogoče zavorno.
Če pa toliko hvalite te zadeve bi moral tu bit smrdljivo bogat,seveda,če bi ljudje kupovali izdelke,po drugi strani eni nimajo niti za jest,pero za joint se najde vedno.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: naturalmystic
dne: 27.09.09 9:51

pujsek pridi pa mi povej v obraz te stvari ker po pravici povedano nismo razumeli v čemu ti je frka... te bomo izučili in ti prižgali lučko v tvojem zatemnjenem in nepoučenem življenju. ne rabi pa bit nesramen in pisat neke nesmiselne stavke ala "Ti naturalplistyc ne seri.,raje delaj reklamo za bledoličneže in usrance" čeprav sploh ne razumemo pomena tega stavka.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: cvetka1
dne: 27.09.09 11:56

Res je da zadnja leta nekateri špricajo oljke proti oljčni muhi in to večkrat. Nič čudnega če ni več čebel. Ne pa vsi. Zato tisti, ki ne špricamo imamo pač to smolo, da naše oljke padaja dol v večji meri in ne dajo količinsko toliko olja kot špricane,  je pa sigurno bio in ni zdravju škodljivo. Čedalje več ljudi se zanima za bio hrano, saj vsak vidi kaj se dogaja okrog sebe, koliko bolezni, raka in še in še bi lahko naštevala. Tisti, ki ima namen kupit bio oljčno olje naj se res pozanima kdo šprica oljke in kdo ne. Tudi to se dogaja, da se vam bodo nekateri  ljudje zlagali da niso špricane ,pa povprašajte malo sosede. Cena je pa ista.   


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 27.09.09 18:20

A vas je veš naturalci a,in ne razumete v čem je frka,raje prižigajte lučke komu ki je čivknu od zdravljenja z ekožvili.S čem pa me meniš izučit,in še to me zanima ZELOO,KDO JE NESRAMEN,povedal sem samo mnenje,vi pa itak razumete (če vas je več )da so vsi drugi v zatemnjenem in nepoučenem življenju,proti vam.
Kar se pa tiče povedati v obraz ni problema,pridem 100%.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 27.09.09 18:31

Pizda ste tečni,dajte naredit anketo,pa bomo videli kdo je osvetljen,glede ekoživil.in najbolj enostavno ,kdo kupuje to.
Meni ne bo nobeden govoru da živim v megli,a pol vsi lažejo okoli mene,in so glupi,vi pa super pametni in ošveščeni,jaz in 99% drugih ne damo nič na te vaše jajca,vi pa kar ptodajajte izdelke,čudežna olja,eliksir mladosti,me samo zanima kdaj bo škripnilo.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: naturalmystic
dne: 27.09.09 18:53

dej pujs nehaj mešat drogo s konopljo. narava je narava in od konoplje ni še nihče umrl še manj pa nekdo ki se hrani z eko živili. jaz in 99% drugih pa bi radi da bi ti in 99% tvojih drugih dali malo na to in bi pripomogli k ohranjanju narave in da bi manj zagovarjali nafto oz. vse kar se iz nafte pridobi in tako lepo uničuje naš planet iz dneva v dan.

enjoy what is natural...

nature can not be illegal... ;)


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 27.09.09 19:23

Oprosti lektor.Mene si najdu popravljat,glej svoj post,malora,datum rojstva ni izmišljen,ta zgornji so pa lahko onjy mute,no bomo videli,pol bomo prdeli,eko-
Ne vem,kaj bi Marley povedal,če bi še živel,aja on je umrl od gripe
Vi ta zgornji,ne prejudicirat zadeve,nisem govoril o drogi,to je vaša pogruntavščina,in ne vlečite me za jezik,vseeno mislim,da ste pravi trgovci,vsaka vam čast.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: sensistar
dne: 27.09.09 19:08

pujsek s tvojimi izjavami in tvojo slovnico je tebi že zdavnaj škripnilo... upam samo, da tudi 99% tvojih ni podobnih tebi... ker če je tako smo u malori
upam samo da je tvoj datum rojstva v profilu izmišljen ker se ne spodobi da s tvojo starostjo tako neozaveščeno in naglo razmišljaš. s tem kvariš povprečje slovenskega naroda!


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: naturalmystic
dne: 27.09.09 19:59

Še vedno ne razumemo kaj te moti?


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: abysss
dne: 27.09.09 21:04

res je, pujsek kljub njegovi penzionistični starosti, razmišlja kot teenager...
Pohvalno?!

- niti ne.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: ficak
dne: 28.09.09 20:47

pujsek kaj je začela šola, da se ne javljaš več?


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 29.09.09 10:37

fičak,a imaš ti službo.Me tako malo zanima.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 29.09.09 10:40

Kaj dobimo, če seksata kmet in kmetica?

Kmečkega otroka.


Kaj pa če seksata ekološki kmet in njegova žena?

Nič, ker ekološki kmet ne šprica!
No toliko o tej temi.Opažam,da se radi vsajate na to tematiko.Kar tako naprej
pa lep pozdrav z tega foruma.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: sensistar
dne: 01.10.09 7:55

pujsek spet si dokazal da nič ne štekaš! kje si pa slišal da ekološki kmet ne šprica? Poznamo ekološka škropiva in prav tako ekološka gnojila... Pozanimaj se naprimer na ekološki kmetiji Plahuta v marezigah s čim špricajo trte, ker če ne špricaš niti ne pobiraš.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: ficak
dne: 01.10.09 8:00

Ja. Samo jaz ne verjamem, da ti že hodiš v službo ker si s tvojimi posti dokazal da si še učenec, ki se šele uči življenja in spoštovanja do soljudi in našega planeta, ki ga taki anti-ekologi kot si ti uničujejo iz dneva v dan.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 01.10.09 10:05

Učenci so tvoji ta stari,ker ne znajo kaj imajo doma.pa še sensitar,ti boš mene učil kaj ne štekam.Boli mene kurac,kaj se šprica in kdo je Plahuta,zadosti žalostno,da se ti posti objavljajo.
Dal bi vas p0rijavit na policijo,pa se tam kurčite,kaj je koristno.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: pujsek
dne: 01.10.09 10:16

Fičak še nisi navedel ,če si zaposlen,al si kot una zmija stalno dežuren na računalniku in lajaš na vsak post,vsaj tam ,kjer čutiš suport,od istomislečih.
Pa še sensistar,pejdi delat,in soli pamet svojim otrokom,če jih imaš,kajti,če jih nimaš so posledica špricanja.


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: ficak
dne: 01.10.09 15:53

pujsek, kaj bi ti prijavu policiji? Da zagovarjamo ekologijo in da nam ni vseeno za naš planet... Najverjetneje bi nas vse skupaj zaprli je tako?


Re: KONOPLJINO OLJE
Objavlil: naturalmystic
dne: 01.10.09 15:58

pujsek
Kaj je zdaj prideš ali ne?
Mi te čakamo, da prideš k nam na pogovor.Nimate dovoljenja za objavo sporočil v tabli Zdravje.